©2019 Onnoism

Wie is Onnoism?

De naam Onnoism is bedoeld als geuzennaam en is voortgevloeid uit mijn eigen naam, Onno van Assema. Onnoism staat voor eigenzinnigheid, voortvarendheid en moed. En natuurlijk voor deskundigheid met visie op het gebied van coaching en psychologische zorg!

Onnoism is opgericht in 2014 en biedt professionele coaching en psychologische zorg aan medewerkers van bedrijven en particulieren. Onnoism gelooft in de kracht van mensen en in die van de organisaties waarin zij werken. Onnoism kan helpen om die verder te ontwikkelen en te effectueren! Positiviteit lokt namelijk nog meer positiviteit uit. En met plezier kunnen mensen samen meer bereiken.

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring als Orthopedagoog-Generalist en Gezondheidszorgpsycholoog bij diverse organisaties. De laatste 5 jaar ben ik gefascineerd geraakt door de positieve psychologie en door oplossingsgerichte coaching in het bijzonder. Sindsdien heb ik diverse erkende opleidingen tot professioneel oplossingsgericht coach gevolgd en sta ik ingeschreven in het ledenbestand van de International Coach Federation.

Bij de psychologische zorg wordt telkens de beste keuze gemaakt uit verschillende behandeltechnieken, zoals oplossingsgerichte therapie, gesprekstherapie, cognitieve gedragstherapie en EMDR (Eye Movement Desensitization Reprocessing). De combinatie van psychologische zorg en professionele coaching biedt werkgevers de mogelijkheid om hun medewerkers binnen het bedrijf te ondersteunen, het ziekteverzuim te beperken en het beste uit hun personeel naar boven te halen. Onnoism is hierbij compleet en flexibel inzetbaar.

Ik ben als Gz-psycholoog geregistreerd in het BIG-register (registratienummer: 79050840625), als psycholoog N.I.P. ingeschreven in het register van het Nederlands Instituut voor Psychologen. Tevens ben ik lid van de International Coach Federation (ICF).