©2020 Onnoism

Wie is Onnoism?

Onnoism is opgericht in 2014 en biedt professionele coaching en psychologische behandeling. De naam Onnoism is bedoeld als geuzennaam en is voortgevloeid uit mijn eigen naam, Onno van Assema. Onnoism is doelgericht, voortvarend, moedig en eigenzinnig. Met een vooral positieve en oplossingsgerichte visie en met een werkwijze die aansluit bij de door de beroepsverenigingen vastgestelde behandelrichtlijnen en ethische beroepscodes.

Onnoism gelooft in de kracht van mensen en in die van de organisaties waarin zij werken. Onnoism helpt mensen op een positieve en praktische manier om zich weer sterk, gelukkig en mentaal gezond te voelen, waardoor zij meer uit hun leven kunnen halen, meer kunnen bereiken en ook door anderen als positiever ervaren zullen worden!

De combinatie van psychologische zorg en professionele coaching biedt werkgevers de mogelijkheid om hun medewerkers binnen het bedrijf te laten ondersteunen, het ziekteverzuim te beperken en het beste uit hun personeel naar boven te halen. Onnoism is hierbij compleet en flexibel inzetbaar.

Ik heb sinds 1990 ervaring opgedaan bij diverse organisaties als Orthopedagoog-Generalist en Gezondheidszorgpsycholoog. Ik ben als Gz-psycholoog geregistreerd in het BIG-register (registratienummer: 79050840625) en als psycholoog N.I.P. ingeschreven in het register van het Nederlands Instituut voor Psychologen Ook ben ik opgeleid tot EMDR-therapeut. In het register van de Vereniging EMDR Nederland (VEN) sta ik geregistreerd als EMDR-European Practitioner.

Sinds 2012 ben ik gefascineerd geraakt door positieve psychologie en oplossingsgericht werken. Sindsdien heb ik diverse erkende opleidingen tot professioneel oplossingsgericht coach gevolgd en sta ik ingeschreven in het ledenbestand van de International Coach Federation.